El Servei d’Oftalmologia de la Clínica CIMA ha incorporat a un dels equips més prestigiosos del panorama oftalmològic de Barcelona, l’equip de Admira Visió, liderat pel Professor Dr Jesús Costa Vila, que ha inculcat la mentalitat que caracteritza aquest centre: una atenció clínica assistencial de la major qualitat i la més moderna tecnologia oftalmològica, per aconseguir el màxim nivell d’excel·lència.

El equipo oftalmológico del Dr. Jesús Costa Vila se incorpora a CIMA

El Servicio d’Oftalmologia es troba a la planta baixa de la Clínica, marc idoni per a desenvolupar la moderna activitat assistencial i diagnòstica Oftalmològica. Des del punt de vista tecnológic, el servei compta amb la millor i més moderna tecnologia diagnòstica i terapèutica (OCTcampimetria computeritzada, ecografia dinàmica d’alta resolució, biometria ultrasònica i làser (IOL máster), paquimetria, microscopia especular endotelial, topografia, retinografia no midriàticalàser yag i làser argó, autorefractometria, etc.
El servei compta amb diverses sales d’exploració optomètrica i diverses sales mèdiques completament equipades. Recentment l’equip d’Admira Visión ha aconseguit l’acreditació de qualitat europea EFQM, després de la qual ja han sol·licitat l’acreditació de qualitat mèdica americana Joint Commission.

Pel que fa a la cirurgia, els quiròfans de CIMA posseeixen tots els avenços de la cirurgia actual, flux laminar, pressió positiva d’aire, i han incorporat moderns aparells oftalmològics. Així, s’ha adquirit un facoemulsificador de l’empresa Bausch & Lomb, model stellaris que permet la cirurgia ambulatòria de les cataractes amb màxima precisió, rapidesa i qualitat. En efecte, la cirurgia oftalmològica és una cirurgia mínimament invasiva que es realitza en la majoria de casos amb anestèsia tòpica (gotes) sent necessària en ocasions ser complementada amb sedació. Tot això comporta que la recuperació del pacient és immediata, podent incorporar a la seva vida quotidiana en 24 hores.

Possiblement, al llarg del primer o segon trimestre de l’any, CIMA es convertirà en la primera clínica de Barcelona que tingui el Facoláser de femtosegon en una plataforma combinada de cirurgia refractiva i facorefractiva. En aquests moments ja s’ha instal·lat a l’Hospital Zarzuela de Madrid, i la propera serà a Barcelona. Amb aquesta adquisició, Clínica CIMA es posarà al capdavant en Tecnologia Quirúrgica Oftalmològica, molt per sobre fins i tot d’alguns centres monogràfics oftalmològics de la ciutat. CIMA aposta doncs per Qualitat, Humanisme i Tecnologia punta.

L’equip humà del Servei d’Oftalmologia està constituït per professionals, metges i infermeres, distribuïts en les diferents especialitats que caracteritzen l’Oftalmologia actual, bàsicament Polo anterior (Cataracta, Cirurgia de la Presbícia, Cirurgia Refractiva Corneal); Glaucoma (mèdic i quirúrgic) ; Polo posterior (Retina, vitrectomies, Injeccions anti vefg, DMAE), Oftamologia Estètica orbitó-facial, Oftalmologia Pediàtrica, neuroftalmologia, Teràpia i rehabilitació visual, Unitat de Uveïtis, Unitat de Peritatge Mèdic-Legal, Oftalmologia Esportiva, Oftalmologia Laboral, Revisions Visuals , Unitat de Genètica Ocular, etc.

Equip mèdic

El nou Servei d’Oftalmologia de CIMA format per reputats especialistes de l’equip d’Admira Visión, està dirigit pel Professor Dr. Jesús Costa Vila, expert en Cirurgia Refractiva / Facorefractiva i Trasplantament de Còrnea i que, a més de Cap del Servei, és Professor Titular i Director de la Unitat d’Investigació en Morfologia Ocular de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona. Juntament amb ell formen part del Servei els doctors: Marta Calsina, experta en Cirurgia Oculoplàstica, formada al Presbiterian Memorial Hospital de New York; Manuel NavarroMiguel Quevedo i Lucienne Collet, experts en retina i vitri, formats a l’Hospital Clínic de Barcelona i fellowships de l’IMO; Jesús Téllez, expert en Glaucoma i Cirurgia del glaucoma, format a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona; Carmen Llauradó, experta en Oftalmologia general i Homeoteràpia Ocular formada a l’Hospital Clínic de Barcelona; Santiago Santamaría, expert en cirurgia de la Cataracta i format a l’Hospital Sagrat Cor de Barcelona; i Cèlia Agüero, experta en Oftalmologia Infantil i formada a l’Hospital Clínic de València.

Abrir en WhatsApp
1
¿Tienes alguna duda?
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?