Cirurgia de la presbicia

Informa't sense compromís!


  Què és la cirurgia de la presbicia?

  La intervenció consisteix a extreure el cristal·lí de l’ull, per una petita ferida de 1.5mm

  També anomenada cirurgia d’incisió curta, és la tècnica més moderna que existeix en l’actualitat, és la que utilitzem, amb resultats satisfactoris, amb tots els nostres pacients.

  La intervenció es realitza en 10 minuts, no es requereix hospitalització i es pot reprendre l’activitat normal en poques hores.

  Què corregeix la cirurgia facorefractiva?

  Tipus de lents intraoculars en facoemulsificació

  Multifocals i acomodatives

  Són lents que realitzen una funció similar a la de les ulleres progressives, ja que permeten veure de prop i des de lluny, però sense dependre de les ulleres. El seu cost és elevat ja que són fetes a mida.

  Lents trifocales

  A diferència de les anteriors, corregeixen també la visió a mitjana distància permetent una correcta visió a qualsevol distància.

  Monovisión

  En aquesta tècnica s’utilitzen lents monofocales en les quals un ull es deixa miop i l’altre emétrope. D’aquesta forma un ull veu des de lluny i un altre de prop. També es pot efectuar aquesta tècnica amb el làser excimer sense haver de treure el cristal·lí.

  Tòriques

  Neutralitzen l’astigmatisme combinat amb miopia o hipermetropia. Igual que les multifocals són una mica mes cares per ser fetes a mida. Ara com ara ens permeten veure des de lluny sense ulleres però de prop fa falta posar-les-hi tret que fem la monovisión.

  Bioptics

  Amb les lents multifocals se soluciona la miopia o hipermetropia i amb el làser excimer (lasik o prk) es corregeix l’astigmatisme. És una tècnica doble de tractament.

  La recuperació visual és immediata i no ocasiona ni dolor ni molèsties.

  Financem la teva mirada sense interessos

  A Admira Visión no volem que el preu suposi una barrera a l’hora de complir el teu desig de dir adéu a les ulleres i/o lents de contacte.

  Mútues concertades

  Demana cita

  La primera visita sense compromís.
  Pregunta al metge tot el que necessites saber i decideix.