Urgències 24H

Admira Visión a Clínica Sagrada Familia

Servei d’urgències de la Clínica

936029456

C/ Torras i Pujalt 1, Clinica Sagrada Familia (Barcelona)

Atenció oftalmològica urgent

Sense esperes i amb concert amb les mútues

El servei d’Urgències Oftalmològiques de Admira Visió està a la disposició dels pacients les 24 hores, els 365 dies de l’any, tant a nivell mèdic com quirúrgic. Atenció immediata sense esperes. Pots dirigir-te al servei d’urgències de la Clínica Sagrada Família on tenim un oftalmòleg i un equip de cirurgia de guàrdia permanent i atenem pacients privats i pràcticament la totalitat de mútues de salut.

En horari de consulta t’atendrem sense cita prèvia i sense esperes en tots els nostres centres.

Fora d’horari de consulta i en festius, pots econtrarnos en:

Admira Visió en Clínica Sagrada Família (Servei d’urgències de la Clínica)
Telèfon per a urgències: 936029456
C/ Torras i Pujalt 1, Clinica Sagrada Família (Barcelona)

El servei d’urgències oftalmològiques a Clínica Sagrada Família compta amb un oftalmòleg de guàrdia presencial les 24 hores, els 365 dies de l’any, capacitat per realitzar totes les proves oftalmològiques oportunes i tramitar cirurgies urgents.

La qualitat del nostre servei està garantida per la norma ISO 9001-2015 i està en tràmit la certificació de seguretat de l’pacient UNE 179003. Una garantia professional que el servei d’Urgències oftalmològiques a Barcelona 24H d’Admira Visión, té cura dels teus ulls i té cura de tu.

El que em passa és urgent?

Inmediatament

Si sofreixes pèrdua de visió, dolor en l’ull, pateixes un traumatisme en l’ull o notes un cos estrany, acudeix a l’oftalmòleg d’urgències immediatament.

1 o 2 dies

Símptomes com a visió doble, mosques flotants i llampeig, fotofòbia i visió borrosa permeten un marge d’1 o 2 dies per a visitar a l’oftalmòleg.

Fins a 3 setmanes

Símptomes com llagrimeig, exsudació o rojor, caiguda de la parpella superior, ull saltó (proptosis), tumors en les parpelles o altres molèsties en l’ull et donen un marge de fins a 3 setmanes per a anar a l’oftalmòleg, però no el deixis passar més temps.