Blefaroplàstia

Informa't sense compromís!


  Què és la Blefaroplàstia?

  La blefaroplàstia o cirurgia palpebral, és la que corregeix quirúrgicament aquest problema estètic, mitjançant incisions en els plecs cutanis o en la línia de les pestanyes, que difícilment resulten visibles un cop la pell ha cicatritzat i recuperat el seu to.
  Es tracta d’una cirurgia de baix risc i curta durada, que no requereix ingrés hospitalari. En general, la correcció de totes dues parpelles sol emprar uns 90 minuts.
  Se sol utilitzar una anestèsia local, juntament amb una lleugera sedació per contribuir a la relaxació en el moment de la intervenció.
  Després de la intervenció acostuma a produïr-se una certa inflamaciço, i blaus a la zona, a causa de la inevitable secció que es produeix en petites venes capil·lars. També és normal una certa molèstia al parpellejar, llagrimeig, sensibilitat a la llum i coïssor. Això s’alleuja amb col·liris apropiats.
  En general, al cap d’un parell de dies es pot fer vida normal i en una setmana es retiren els punts de sutura. Els resultats són visibles de forma immediata i el pacient es mostra notablement rejovenit.

  Què corregeix la Blefaroplàstia?

  Mútues concertades

  Demana cita

  La primera visita sense compromís.
  Pregunta al metge tot el que necessites saber i decideix.