Rejoveniment estètic de la mirada

Informa't sense compromís!


  Rejoveniment estètic de la mirada sense cirurgia

  Els nostres especialistes en oculoplastia realitzen tractaments estètics per a eliminar “potes de gall”, arrugues d’entrecella i altres línies d’expressió facials, amb els mètodes més moderns i eficaços, usant productes de gran qualitat i amb garantia mèdica de professionalitat.

  Infiltracions d’estimuladors del col·lagen

   

  Veure tractament >

  Hidratació facial amb àcid hialurònic

   

  Veure tractament >

  Farciment facial d’àcid hialurònic reticulat

   

  Veure tractament >

  Peeling químic

   

  Veure tractament >

  Infiltracions d'estimuladors del col·lagen

  El tractament amb estimulador del col·lagen està indicat per a corregir, atenuar o eliminar depressions en la pell com ara arrugues o plecs i per a la creació de volums, augment i remodelació facial.

  L’estimulador del col·lagen està compost de hidroxipatita càlcica, una substància que es produeix naturalment en el cos, barrejada amb un gel portador que es degrada completament en poques setmanes, temps durant el qual el cos comença a produir el seu propi col·lagen assegurant un efecte de llarga durada.

  L’estimulador del col·lagen és modelat pel metge per a adaptar-lo a les necessitats anatòmiques i per a produir l’efecte de farciment visible immediatament però l’efecte cosmètic dura menys de 12 mesos.

  L’especialista en oculoplastia ha de ser qui valori la conveniència i abast del tractament en cada cas particular.

  Tractament

  Corregir o eliminar arrugues
  Crear volum
  Remodelació facial
  Efecte de llarga durada
  visible immediatament
  Fins a 12 mesos de durada

  Hidratació facial amb àcid hialurònic

  Amb el pas dels anys, la pell va perdent la seva hidratació i elasticitat. Les cremes nutritives no aconsegueixen arribar fins a la dermis pel que no són efectives per a rejovenir la pell.

  Mitjançant la mesoteràpia facial, s’injecta directament a la mesodermis (la capa mitjana de la pell) un combinat d’àcid hialurònic, vitamines, oligoelementos i minerals antioxidants naturals, que augmenten la seva fermesa, la seva eleasticitat i la seva hidratació. És a dir que, es regenera directament on es precisa, allò que s’ha anat degradant amb el temps.

  Generalment s’aplica en l’entrecella, el contorn dels ulls i el dels llavis, depenent de les necessitats de cada cas. Solen ser necessàries tres sessions anuals per a aconseguir i mantenir el resultat desitjat.

  Aquest procediment ha de ser realitzat per un professional mèdic especialitzat. En els centres Admiravisión, ho apliquen els oftalmòlegs especialistes en oculoplastia.

  Tractament

  • El tractament és indolor i no requereix pautes pre ni postoperatòries.
  • Almenys tres sessions anuals.
  • Fermesa, elasticitat i hidratació per a la pell.

  Farciment facial d'àcid hialurònic reticulat

  L’àcid hialurònic reticulat és la substància més segura que s’ha descobert fins avui perquè es troba en la nostra pròpia pell, juntament amb el col·lagen i l’elastina, formant un feix natural que s’entrellaça donant-li fermesa. També forma part de les nostres articulacions, l’humor vitri de l’ull o el cordó umbilical. Això evita el seu rebuig per part del cos en ser injectat de nou.

  Malgrat tractar-se de substàncies naturals, és molt important que el preparat injectat sigui de qualitat i compleixi amb els requeriments legals. També és important que sigui realitzat per un professional mèdic especialitzat, com els oculoplastas dels centres Admiravisión, que a més estan certificats amb els segells de qualitat ISO 9001 i el reconeixement EFQM.

  Combinant el farciment d’arrugues d’expressió amb àcid hialurònic i la mesoteràpia facial, s’obtenen resultats espectaculars sense necessitat de passar pel quiròfan.

  Tractament

  Corregir o eliminar arrugues
  Remodelació facial
  Substàncies naturals
  Efecte visible immediatament
  Durada d’entre 3 i 4 mesos

  Peeling químic

  És recomanable realitzar un peeling químic associat a la bleferoplastia de la parpella inferior a fi de millorar els resultats de la intervenció en sanejar la pell d’aquesta zona i de la resta del rostre, a fi d’evidenciar un major rejoveniment estètic.

  També es pot realitzar sense associar-se a cap intervenció per a millorar l’aspecte de la pell i eliminar petits defectes superficials.

  Tractament

  • El tractament és indolor i no requereix pautes pre ni postoperatòries.
  • Almenys tres sessions anuals.
  • Fermesa, elasticitat i hidratació per a la pell.

  Rejoveniment estètic amb llum polsada d'alta intensitat

  Correcció no invasiva de taques, línies d’expressió i to de la pell del rostre.

  La llum premuda d’alta intensitat té diferents aplicacions, en funció del filtre utilitzat i determinats paràmetres que modifiquen la seva intensitat.

  De la mateixa manera que s’utilitza per a estimular la circulació dels pòmuls i el contorn dels ulls per a afavorir la producció de greix que evita l’evaporació de la llàgrima per a tractar l’ull sec, també estimula la producció de col·lagen natural de la pell i ajuda a eliminar les taques, les línies d’expressió i donar fermesa a la pell.

  Tot això amb el gran avantatge que no requereix cap preparació prèvia, no és dolorós, ni precisa de cures posteriors.

  El tractament no és aplicable en pacients que hagin patit càncer de pell, lesions pre-canceroses, infeccions de pell de diversa índole, dones embarassades o persones que s’hagin aplicat substàncies de farciment o hagin pres el sol en els dies previs.

  Per a aplicar el tractament s’ha de rentar la pell de la zona a tractar, aplicar un gel de base aquosa i col·locar unes ulleres protectores. Després de les pulsions de llum s’aprecia una millora en la porositat, lluentor i to de la pell del rostre. Pot produir-se un lleuger edema i eritema que desapareix amb el pas de les hores. Posteriorment s’aplica una pomada altament hidratant i amb un potent filtre solar. Per regla general, per a obtenir un resultat desitjat són necessàries unes 3 sessions. En tot cas ha de ser el metge que aplica el tractament qui valori cada cas en particular i indiqui si és adequat i quantes sessions requereix.

  Tractament

  Corregeix taques, línies d’expressió i to capil·lar
  Tractament no invasiu
  Sense preparació prèvia ni tractament posterior
  Resultats visibles de manera immediata

  Lifting facial

  És una intervenció quirúrgica senzilla destinada a elevar els pòmuls des de la part interior de la parpella inferior, evitant les cicatrius externes. Per aquest motiu, en nombroses ocasions es realitza conjuntament amb una blefaroplastia inferior.

  Aquesta tècnica és recomanable per a optimitzar els resultats de la blefaroplastia inferior. També s’utilitza per a corregir paràlisis facials com la lagoftalmia o lagoftalmus.

  El resultat és un rostre més ters i rejovenit.

  Tractament

  • Intervenció quirúrgica senzilla
  • Rostre més terso i rejovenit

  Preguntes freqüents sobre medicina estètica facial

  Què és la mesoteràpia?

  La mesoteràpia és la tècnica mitjançant la qual és microinyectan a la mesodermis combinats de substàncies de diferent tipus per a diferents finalitats.

  Quines aplicacions té la mesoteràpia en la medicina estètica facial?

  En el cas de la medicina estètica, mitjançant mesoteràpia, es reinjecten els components cutanis que la pell va perdent amb el temps i que són responsables de la seva fermesa, elasticitat i hidratació.

  Aquests components capil·lars són les vitamines, oligoelementos, minerals antioxidants naturals i l’àcid hialurònic en estat natural.

  Les cremes nutritives no aconsegueixen arribar fins a aquesta capa profunda de la dermis pel que no són efectives per a rejovenir la pell, en canvi, la mesoteràpia regenera directament on es precisa, allò que s’ha anat degradant amb el temps.

  A més, hi ha músculs facials que no movem i això fa que vagin perdent el seu to i es vagin emplenant de teixit gras.

  A nivell facial, generalment s’aplica en l’entrecella, el contorn dels ulls i el dels llavis, depenent de les necessitats de cada cas.

  Com es realitza el tractament de mesoteràpia facial i farcit d'arrugues amb àcid hialurònic reticulat?

  1. S’aplica pomada anestèsica en la zona a tractar i s’espera 20 minutos al fet que faci efecte
  2. Es desinfecta la pell
  3. Es realitzen múltiples puncions per segon, separades per 2-4 mm. L’agulla penetra en la dermis superficial amb la tècnica nappage (agulla molt fina i obliqua que s’inclina 30è)
  4. Es diposita una mitjana de 0.01 ml de combinat de vitamines, minerals antioxidants, oligoelementos i àcid hialurònic en estat natural, per cada punció (es realitzen de 200 a 250 micropuncions). La quantitat injectada per pacient és de 2 a 2.5 ml.
  5. S’injecta l’àcid hialurònic reticulat al llarg de les línies d’expressió a tractar.
  6. Tot el procés té una durada d’una mitja hora.

  Quins efectes produeix el tractament de mesoteràpia facial i farcit d'arrugues amb àcid hialurònic reticulat?

  • Els efectes de rejoveniment estètic i correcció d’arrugues són immediats
  • Les injeccions de farciment d’àcid hialurònic reticulat produeixen petits hematomes que poden trigar a desaparèixer un parell de setmanes. Les de mesoteràpia no produeixen cap hematoma perquè es realitzen a nivell superficial
  • El rejoveniment estètic facial derivat de la mesoteràpia té una durada d’entre 3 i 4 mesos, de mitjana
  • La correcció d’arrugues amb farciment d’àcid hialurònic té una durada aproximada d’un any, de mitjana

  A quina edat es recomana el seu ús?

  La majoria dels pacients es troben entre els 40 i els 70 anys, però pot utilitzar-se amb seguretat a partir dels 30 anys en persones que tendeixen a contreure a l’excés els músculs quan llegeixen, condueixen o s’exposen al sol, per prevenir la formació de les arrugues perioculares.

  Quines tècniques quirúrgiques s'utilitza per a la blefaroplàstia?

  • La més senzilla consisteix en una minúscula incisió en la conjuntiva, a través de la qual s’extreu el greix del teixit. La petita ferida resultant, es tanca per si sola en tan sols 24 hores, sense deixar rastre.
  • La més complexa requereix realitzar diverses incisions al llarg de la línia de les pestanyes o de la superfície interna de la parpella inferior. Els morats resultant triga un parell de setmanes a desaparèixer. La cirurgia es fa amb caràcter ambulatori, és a dir que no requereix d’hospitalització.

  Cures després del peeling químic

  Cal protegir la pell del sol, aplicar gel per evitar la inflamació i pomada cicatritzant. Els resultats són perceptibles una setmana després.

  Quin és el procediment de la hidratació facial amb àcid hialurònic?

  El procediment és el següent:

  1. Es desinfecta el cutis
  2. Es realitzen múltiples puncions per segon, separades per 2-4 mm. L’agulla penetra en la dermis superficial amb la tècnica nappage
  3. Es diposita una mitjana de 0.01 ml per cada punció (es realitzen de 200 a 250 micropuncions). La quantitat injectada per pacient és de 2 a 2.5 ml.

  Les puncions es realitzen amb una agulla molt fina i són indolores.

  Els efectes secundaris són escassos perquè no es produeixen hematomes i no existeix risc de danyar les estructures profundes.

  Generalment, són necessàries tres sessions anuals per a aconseguir i mantenir el resultat desitjat.

  Aquest procediment ha de ser realitzat per un professional mèdic especialitzat. En els centres Admiravisión, ho apliquen els oftalmòlegs especialistes en oculoplastia.

  Com es poden rejovenir els ulls?

  La cirurgia que modela les parpelles es diu blefaroplastia. Amb aquesta cirurgia s’elimina l’excés de pell, múscul i greix. Pot realitzar-se tant en la parpella superior com en l’inferior. Habitualment es realitza sota anestèsia local amb sedació i sense ingrés hospitalari.

  La cirurgia no elimina les arrugues perioculares com les “potes de gall” o les localitzades en l’entrecella.

  El primer pas serà realitzar una primera visita amb el cirurgià.  En aquesta primera visita es realitza una història clínica per a conèixer l’estat general de salut, una exploració de la visió i dels ulls, i un estudi de les parpelles. Serà útil poder disposar d’alguna foto de quan era més jove, perquè el cirurgià pugui entendre millor quins canvis han ocorregut amb el pas del temps i poder oferir una cirurgia més personalitzada i natural. Després pacient i cirurgià participaran en un diàleg per a conciliar les expectatives inicials amb les possibilitats reals i valorar la relació entre els beneficis i els riscos.

  T’oferim una cirurgia personalitzada per a corregir els canvis provocats pel pas del temps sense canviar els teus trets de sempre. Et veuràs i et veuran més jove, però no diferent.

  Són tractaments dolorosos? Existeixen contraindicacions?

  Es realitzen petites injeccions amb un agulla molt fina que minimitza el dolor. Segons  la sensibilitat de cada persona pot resultar més menys molest. Per a alleujar la petita molèstia de la injecció pot utilitzar-se una crema anestèsica aplicada mitja hora abans. El procediment es realitza de manera ambulatòria i dura uns 10 minuts.

  No ha d’utilitzar-se en dones embarassades ni en període de lactància. Tampoc es pot utilitzar en pacients amb malalties o infeccions de la pell que afecti la regió periocular i malalties neuromusculars excepte en el blefaroespasmo.

  Quines cures postoperatòries cal tenir després de l'lífting facial?

  Cures postoperatòries

  • L’ull estarà tapat durant una setmana fins a la primera visita postoperatòria
  • Tractament antibiòtic i antiinflamatori
  • Aplicació de gel en les zones confrontants
  • Repòs relatiu

  Mútues concertades

  Financem la teva mirada sense interessos

  A Admiravisión no volem que el preu suposi una barrera a l’hora de complir el teu desig de dir adeu a les ulleres i/o lents de contacte.

  Demana cita

  La primera visita sense compromís.
  Pregunta al metge tot el que necessites saber i decideix.

  p