Sempre hem sentit a parlar sobre els danys que el sol causa en la nostra pell, però cal tenir en compte que també és vital protegir els nostres ulls d’una excessiva exposició als raigs ultavioleta (UV).

El nostre organisme té la capacitat de reparar les cèl·lules danyades de la nostra pell, però, el cristal·lí no es regenera.

A causa una excessiva exposició solar i/o a pantalles de retro-il·luminació poden aparèixer cataractes o altres problemes.

La millor manera de protegir els ulls contra els danys UV i la llum blava nociva, és utilitzar filtres, el qual impedirà que la majoria de lor raigs perjudicials entrin en els ulls.

El 73% dels adults no és conscient dels perills de la llum blava, que pot produir a llarg termini danys a la retina.

Com a efectes a curt termini de la exposició a la llum blava trobem alteracions dels patrons de la son, tipus insomni, falta d’atenció, de memòria, alteració del ritme circadià …..

La millor manera de protegir els ulls de les radiacions és utilitzar ulleres de sol amb el filtre adequat (no totes les ulleres de sol tenen protecció UV), o lents de contacte amb filtre UV i llum blava nociva.

El nostre departament de contactologia, ha incorporat al seu catàleg de lents unes noves lents de contacte específicament pensades per resoldre aquest problema. Es tracta de la lent de contacte Blu: gen, dels laboratoris Markennovy.

És una lent d’hidrogel de silicona, amb filtre de bloqueig selectiu de la llum blava (blau-violeta: 380 a 450 nm i blau-turquesa: 450 a 500nm), a més del flitro UV classe I (UVA: 315 a 400 nm i UVB: 280-315 nm).

Aquest tipus de lent és totalment personalitzable en la seva geometria, per a pacients amb astigmatisme o sense. Disposa de versions multifocal, multifocal tòrica, etc., a causa del seu alt rang de paràmetres.

Aquest tipus de lents de contacte són especialment recomanables per a persones amb estils de vida actius i entorns professionals d’oficina, a més de les prescripcions estandard. Hom disposa també de la versió infantil.

Per a més informació, consultar amb el nostre servei de contactologia.

Abrir en WhatsApp
1
¿Tienes alguna duda?
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?