L’Hospital Sanitas CIMA incorpora nova tecnologia per a la detecció precoç de problemes ocularsscreening neonatal de retina

L’Hospital Sanitas CIMA ha reforçat el seu Servei d’Oftalmologia amb l’adquisició de tecnologia especialitzada en la detecció i seguiment de patologies de la retina, segons ha informat aquest dimecres.

A l’àrea diagnòstica, el centre acaba d’incorporar una càmera RetCam, convertint-se en un dels primers hospitals privats en tenir aquesta tecnologia. La RetCam facilita l’examen a fons de la retina gràcies a la captura i processament avançat d’imatges. L’objectiu és la detecció precoç de problemes oculars per anticipar amb èxit el seu pronòstic i tractament.

Aquesta tecnologia és d’especial aplicació en l’àrea de nounats on es converteix en un reforç clau per al screening als nounats. En el cas dels nadons prematurs, és un valuós recurs per a la detecció primerenca de la retinopatia del prematur. Aquesta malaltia, provocada per l’anormal desenvolupament i maduració vascular, és la causa més freqüent de ceguesa infantil en països desenvolupats.

Juntament amb la RetCam, l’Hospital Sanitas CIM ha incorporat la retinografia autofluorescente que permet realitzar un seguiment de les mateixes amb un procediment mínimament invasiu. Es tracta de l’última tecnologia en el seguiment de malalties oculars serioses de màcula i retina.

Abrir en WhatsApp
1
¿Tienes alguna duda?
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?