En línia amb la missió de la nostra organització, de tenir cura dels pacients tant com dels seus ulls, el nostre equip de professionals assumeix un compromís amb la societat.

Volem aportar el nostre gra de sorra ajudant les persones amb escassos recursos que es troben en llista d’espera per a ser operats de cataractes.

Per a tal fi, dedicararem unes hores dels nostres caps de setmana a operar aquestes persones, reduint el temps d’espera per recuperar la seva qualitat de vida i cobrant-los únicament el cost de quiròfan i de la lent implantada.

Condicions per a inscriure’s a la campanya social de cataractes per a pacients amb pocs recursos

  1. Es podran acollir al programa totes les persones diagnosticades de cataractes, en llista d’espera a la sanitat pública catalana per a l’operació.
  2. L’ordre de citació per a la confirmació s’establirà per rigorós ordre d’inscripció, segons els criteris objectius de diagnòstic.
  3. Als pacients que s’acullin a aquesta campanya social de cataractes se’ls col·locaran lents monofocals que permeten la correcció de la visió de lluny.

Com apuntar-s’hi

Les persones interessades en beneficiar-se d’aquesta campanya social de cataractes poden sol·licitar més informació o demanar cita:

  • Per telèfon: 934809844
  • Per correu electrònic: cataratas@admiravision.einatec.com.

La importància d’operar-se a temps de cataractes

Les cataractes afecten un 90% de persones de més de 60 anys i són la principal causa de ceguesa al món.

Tot i que les cataractes poden corregir-se amb una intervenció quirúrgica, el temps juga sempre en contra del pacient, i una espera massa llarga pot derivar en pèrdues de visió irrecuperables.

Si la cataracta no es retira en un període prudencial, es va endurint, de manera que es dificulta la seva extracció cada vegada més. En conseqüència, quan s’opera la cataracta de manera tardana, la intervenció és més complexa i el resultat que s’obté no sempre és tan satisfactori com el que s’aconsegueix intervenint en un estadi més precoç d’evolució.

L’empobriment que afecta un creixent sector de la població impedeix que la majoria de persones afectades de cataractes pugui fer front als costos derivats de l’operació en un centre mèdic privat, i que per tant es vegin obligats a esperar a les llargues llistes de la Seguretat Social.

Cooperació solidària contra la crisi

El nostre equip humà desitja contribuir en la mesura de les seves possibilitats a ajudar les persones que estan patint les conseqüències de la crisi a prop nostre. Ens vam plantejar dedicar un temps en caps de setmana a alguna acció solidària en aquest sentit i vam valorar que el millor que podíem oferir és el que millor sabem fer: operar ulls, sense cobrar els nostres honoraris professionals.

Des de la inauguració del grup, hem intervingut més de 20.000 pacients de cataractes, un 98% dels quals han recuperat el 100% de visió i no necessiten ulleres per veure de lluny.

El nostre objectiu és afavorir la disminució de les llistes d’espera públiques, que poden arribar a ser de 42.000 persones a Catalunya, una part molt important de les quals espera ser intervinguda de cataractes. D’aquesta manera, pretenem agilitzar la recuperació de la vista a persones amb pocs recursos econòmics, mantenint en tot moment la qualitat assistencial i de servei que caracteritzen la nostra organització.

L’equip mèdic que portarà a terme aquesta campanya estarà format pel propi Dr Jesús Costa, director mèdic, la Dra Zoraida del CampoDr Carlos Martín, Dr Santiago SantamaríaDr Antonio ArguedasDra M. Pilar Prats i el Dr Ramon Quintana.

Tot l’equip assistencial treballarà de manera altruista els caps de setmana, per atendre aquests pacients.

Abrir en WhatsApp
1
¿Tienes alguna duda?
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?