En el marc de la II reunió d’usuaris d’ICL organitzada per Staar Surgical (Evo Visian)

El Dr. Guifré Álvarez modera una mesa sobre cálculos preoperatorios de las lentes ICL

 

El nostre expert en cirurgia refractiva i lents ICL, Dr. Guifré Álvarez, ha estat convidat per a moderar una taula rodona en la qual s’ha parlat sobre càlculs de lents ICL, en el congrés de refèrencia dels usuaris d’aquesta lent a l’estat espanyol. S’ha posat èmfasi en l’ús imprescindible de l’OCT de segment anterior per a obtenir noves mesures que facilitin el càlcul de potència i tamany de la lent.

El càlcul de la potència i posició de les lents ICL a implantar en cada cas és clau per garantir un resultat òptim. Després de realitzar proves biomètriques al pacient, l’expert ha de realitzar els càlculs sobre la base de diferents fórmules i mesures. La selecció d’una fórmula o altra depèn de la distància blanc-blanc, angle-angle, la profunditat de càmara anterior, l’edat del pacient i altres variables específiques.

Actualment ja s’han implantat més de 8000 lents ICL a l’estat amb resultats molt satisfactoris. L’implant de lents ICL té nombrosos avantatges enfront d’altres opcions terapèutiques, i la seva elecció és cada vegada més freqüent per part dels pacients que tenen còrnies fines o graduacions massa elevades per a la tècnica Lasik.

El congrés ha estat un èxit de participació i l’estudi de casos clínics, els casos de baixes diòptries, pacients de més de 45 anys (ja que en un futur proper s’espera que s’aprovin les ICL per a presbicia) i estudis preoperatoris han estat els temes estrella.

Abrir en WhatsApp
1
¿Tienes alguna duda?
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?