A finals de 2015 el grup Admiravisión va renovar amb èxit novament la certificación EFQM +200 compromís amb l’excel·lència.

Certificado EFQM

L’auditor ha destacat cinc punts forts en relació amb els projectes presentats i el seu procés d’implantació:

  • Implicació del personal amb els plans d’acció posats en marxa.
  • Els plans de millora posats en marxa són ambiciosos i s’han desplegat de manera contundent. És evident la implicació del personal en els mateixos.
  • La clínica demostra potencial per millorar, és capaç de demostrar aprenentatge a través de la implantació de plans d’acció.
  • La clínica té molt ben estudiat qui seu client, i qui és el seu client potencial i com a tal defineix les seves estratègies i accions.
  • L’organització ha realitzat una autoavaluació en la qual la puntuació obtinguda està al voltant de 300 punts. Durant la visita de validació es pot constatar que Admiravisión té una alta capacitat per posar en marxa plans de millora i treballar d’acord amb la metodologia establerta en el model. Es considera que el sistema de gestió està prou avançat com per beneficiar-se d’un nivell superior .

Seguirem treballant en la millora de la qualitat de la gestió, el servei i el tracte que oferim als nostres pacients per poder superar-nos dia rere dia i consolidar la missió de l’organització.

Estem oberts als suggeriments de tots aquelles persones amb les que tenim relació professional per seguir avançant en el camí de l’excel·lència.

Abrir en WhatsApp
1
¿Tienes alguna duda?
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?