L’equip d’Admiravisión et desitja unes molt felices festes de Nadal, esperant que el 2018 es realitzin tots els teus somnis i que podem seguir tenint cura dels teus ulls i de tu.

Felices Fiestas

La nit del 24 al 25 de desembre, tres dies després del solstici d’hivern, s’alineen la terra, la lluna i el sol permetent la major entrada de l’energia universal que ens permet l’elevació de la nostra consciència que tracta d’assolir el seu pla més elevat, fent néixer en nosaltres al Déu infant.

Igual que aquesta energia creadora universal ens dóna la vida, nosaltres donem el que tenim als que estimem. Aquest és l’autèntic sentit dels regals nadalencs.

El que anomenem “esperit nadalenc” és un nivell de vibració superior que certament senten aquells que obren el seu cor a aquesta energia universal creadora, i que ens porta a prendre i repartir aquesta força universal que és l’amor.

Aprofitem un any més l’arribada d’aquesta espurna energètica que ens fa aflorar la millor versió de nosaltres mateixos i oferir-la als altres.

Agraïm la vida i les opcions que ens dóna i celebrem-cada un d’acord a les seves creences.

Abrir en WhatsApp
1
¿Tienes alguna duda?
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?