Actualitat Admira Visión

El Dr. Jesús Costa Vila reb el Títol a l’Excel·lència en Medicina i Ciències 2015 de la AEGA-CAT

By 18 juny, 2019No Comments

L’Associació d’Empresaris Gallegs a Catalunya reconeix la trajectòria professional del Dr. Costa

El Dr. Jesús Costa Vila recibe el Título a la Excelencia en Medicina y Ciencias 2015 de la AEGA-CAT

El pasado viernes 10 de julio, la Asociación de Empresarios Gallegos en Catalunya (AEGA-CAT) celebró su cena de gala anual en el Hotel Grand Marina Eurostars.

La gala va comptar amb l’assistència de distingides autoritats com Alberto Núñez Feijóo, president de la Xunta de Galícia; el excelenísimo Sr. Felip Puig, conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, en representació del Molt Honorable President Sr.Artur Mas i el Conselleiro d’Economia de la Xunta de Galícia, Sr. Francisco Conde.

En el decurs del mateix, es van lliurar els següents premis a l’excel·lència galega:

  • Excel·lència Galega en Ciències i Medicina: Prof. Dr. Jesús Costa Vila, metge oftalmòleg i investigador.
  • Excel·lència Galega en Restauració i Turisme: Moncho Neira Pérez, ànima del Resturant Botafumeiro i del Grup Moncho ‘s.
  • Excel·lència Galega en Arts: Manuel Mandianes Castro, antropòleg.
  • Excel·lència Galega a Esports: Roberto Trashorras Gayoso, futbolista.
  • Excel·lència Galega en Finances: Borja García-Nieto Portabella, empresari i financer.

El títol atorgat al Professor Dr. Jesús Costa Vila, President Executiu i Director Mèdic del grup Admiravisión, reconeix les seves qualitats humanes, la seva trajectòria professional com a Professor Titular de la Facultat de Medicina de la UB, com a metge emprenedor en la creació i expansió del Grup oftalmològic Admiravisión i com a investigador en els camps del trasplantament de còrnia i de la cirurgia refractiva i facorefractiva.

L’equip directiu del grup Admiravisión, sempre recolzant al seu líder, el va acompanyar en l’acte institucional, rebent el reconeixement i agraïment públic per part del mateix. El Dr. Costa també va dedicar l’homenatge a la seva família en un emotiu discurs.

Abrir en WhatsApp
1
¿Tienes alguna duda?
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?