Ampliem oferta tecnològica per a cirurgia refractiva Lasik, cirurgia de la catarata i de la presbiciaLáser Excímer 217P y un Láser Femtosegundo Victus de Bausch & Lomb

Hem incorporat unn nou equip Todolaser d’última generació compost per un làser excímer 217P i un Làser Femtosegon Victus de Bausch & Lomb, posicionant com el primer a Barcelona que disposa d’aquesta doble tecnologia.

Tot bon cirurgià sempre ha somiat amb disposar de la tecnologia suficient per realitzar-la d’una manera eficaç, segura, precisa i exempta de complicacions.

La cirurgia refractiva amb làser d’Excimer ha situat al nostre país com un dels pioners en aquesta tècnica, en nombre de casos operats i en nombre de làsers implementats. Des dels primers casos, operats en els anys 90, fins a l’actualitat el constant procés de renovació ja sigui de la tècnica com dels làsers havia aconseguit el seu zenit al voltant del 2010 A partir d’aquest moment totes les energies es van enfocar a desenvolupar una tecnologia molt més àmplia que permetés la cirurgia refractiva corneal (coneguda habitualment com lasik) i la cirurgia del cristal · lí ja sigui per a vista cansada o per cataracta (coneguda com facoemulsificació).

Si bé les lents intraoculars sí que han patit una ràpida i intensa revolució amb l’aparició d’les lents bifocals, multifocals, trifocals simples o tòriques, encara quedava pendent aconseguir el “TOP” a la precisió, seguretat, recuperació i qualitat visual.

 

Què ens aporta aquesta plataforma?

La cirurgia TODOLASER ens permet, per exemple, en la cirurgia refractiva, eliminar la utilització del bisturí per realitzar el Flap, millorar la superfície de tractament accelerant el procés de cicatrització i millorant la qualitat visual. Això no vol dir que la tècnica convencional sigui dolenta ni molt menys. Milers de pacients estan operats, satisfets i gaudint d’una excel · lent visió. Ara bé, tots ells saben que durant un temps van precisar aplicar llàgrimes artificials durant el dia i van estar veient halos al voltant dels punts de llum, de manera temporal que finalment van desaparèixer. Amb la nova tècnica, a més de disminuir tots els efectes secundaris, s’aconsegueix la màxima qualitat visual, que podíem comparar la sensació que es té quan es veu una pel · lícula en una televisió TFT o en una d’última generació HD.

Quant a la cirurgia de la cataracta o de la vista cansada, aquesta plataforma tecnològica ens permet pràcticament eliminar el bisturí per a la realització de la cirurgia. Les incisions les fa el propi làser de forma ràpida, senzilla i segura, permetent corregir astigmatisme de fins a 1.5 diòptries, garantint l’estanquitat de l’ull i permetent, d’aquesta manera, la immediata incorporació del pacient a la seva vida quotidiana. D’altra banda, és el làser i no el cirurgià qui fragmenta el cristal · lí, cosa que ens permet disminuir al màxim els riscos propis de la cirurgia convencional en extreure la cataracta.

En conclusió, sense menysprear en absolut les tècniques convencionals encara avui actuals, la plataforma tecnològica TODOLASER NICE (New Innovative Crystalline-lens & corneal Experience) ens aporta seguretat, precisió, major i millor recuperació dels teixits i una excel · lent qualitat visual pròpia d’una cirurgia del segle XXI.

Abrir en WhatsApp
1
¿Tienes alguna duda?
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?