L’Hospital Sanitas Cima obté l’acreditació d’excel·lència Joint Commission Internacional

L’Hospital Sanitas Cima ha culminat amb èxit el projecte de qualitat en què ha treballat tot l’equip durant molt de temps, implicant tots els serveis i professionals associats al compliment dels protocols i estàndards de qualitat d’aquesta prestigiosa entitat internacional.

L’acreditació Joint Commission és la certificació de qualitat amb més prestigi internacional. Va néixer a USA fa 75 anys i té com a objectiu millorar la qualitat de l’atenció de la salut a nivell mundial.

En conseqüència, obtenir aquesta acreditació garanteix als pacients la màxima seguretat clínica en tots els seus aspectes, des de les instal·lacions fins als tractaments, passant pels materials i mediacions utilitzats. Així mateix, implica tots els professionals en l’estricte compliment dels més exigents protocols i permet als pacients una informació completa i transparent de les diferents opcions terapèutiques que es posen a la seva disposició, així com la seva implicació en l’elecció final de la que els ha de ser d’aplicació.

Els professionals del nostre servei d’oftalmologia a l’Hospital Sanitas Cima s’han implicat al màxim en el projecte i han adoptat i adaptat els procediments de treball capitalitzant l’aprenentatge que això a suposat i ampliant al gruix del nostre equip, per tant, ens hem beneficiat del know how que aquest procés ha suposat, en benefici de la feina i, per tant, dels pacients, de tots els nostres centres, cosa que valorem molt positivament.

Abrir en WhatsApp
1
¿Tienes alguna duda?
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?