Trajectòria d´excel·lència en qualitat

Des dels seus inicis, la nostra organització va implementar el sistema de treball basat en la norma ISO 9001 d’excel·lència a la gestió, certificant-nos per primera vegada l’any 2004.

L’any 2011 es va iniciar el camí de l’excel·lència seguint els criteris EFQM. Per tant, ja tenim una dilatada trajectòria en qualitat assistencial.

Ampliació del sistema de gestió integrat

El 2020 es va iniciar l’adaptació del sistema de gestió integrat, a les normes ISO 14001 de medi ambient i UNE 179003 de seguretat del pacient i, aquest 2022 hem obtingut les corresponents certificacions.

L’auditor destaca al seu informe la col·laboració prestada, la gran implicació durant l’auditoria dels responsables
del sistema -que confereix agilitat i eficàcia-, i la proactivitat de l’empresa en la implantació de les millores identificades a les auditories, tant internes com externes.

D’altra banda, valora l’estat del sistema i la seva consolidació en un període de pandèmia molt complicat, demostrant que està integrat de manera satisfactòria a l’organització. Fa esment especial de l’excel·lència de les accions aplicades per a la millora de la seguretat del pacient.

Aquestes noves certificacions són el reconeixement a una filosofia d’empresa, preocupada pel treball excel·lent d’equip, per maximitzar la seguretat dels nostres pacients i sensibilitzada amb el medi ambient. Per tant, traslladem aquest reconeixement al nostre equip humà a qui devem el mèrit.

Abrir en WhatsApp
1
¿Tienes alguna duda?
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?