T’agrada escriure? T’apuntes a celebrar Sant Jordi participant en el nostre II Concurs de Microrelats?.

Destapa les teves qualitats literàries!

Bases del concurs

1. Poden participar tots els pacients que es visitin els centres del grup Admiravisión, els treballadors del grup i els seus familiars, i els seguidors de la pàgina de Facebook d’Admiravisión, que siguin majors de 18 anys.

2. Cada participant pot presentar un únic relat. El relat es pot fer en català o castellà. Pot tenir una extensió màxima de 80 paraules i ha de contenir la paraula “visió/visión”.

3. Criteris de selecció del premi: Es valoraran tant el contingut, com la redacció i la qualitat lingüística. El contingut dels textos, no pot vulnerar el respecte als drets humans, la tolerància, la igualtat i la no discriminació, qualsevol d’aquests casos implicarà l’exclusió del concurs.

4. El relat s’enviarà per correu electrònic a elerma@admiravision.einatec.com

5. El termini màxim per enviar el relat serà el dia 18 d’abril de 2017.

6. El jurat del concurs estarà composat per personal de la Direcció del grup, que decidirà el guanyador el dia 24 d’abril de 2016.

7. Es comunicarà per mail el guanyador el dia 25 d’abril de 2017. Es publicarà el seu relat i la fotografia del lliurament del premi a la web i les xarxes socials de Admiravisión

8. La participació en el concurs implica l’acceptació de les bases per part dels participants

9. El premi serà el llibre guanyador del Premi Sant Jordi 2017, “El setè àngel” de David Cirici, una rosa i una revisió oftalmològica gratuïta. Es concertarà data de lliurament amb el guanyador.

Abrir en WhatsApp
1
¿Tienes alguna duda?
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?