Felicitats campions!

L’Agustí i l’Adrià han conclòs amb èxit les seves teràpies visuals, amb esforç i constància, cosa que els ha permès superar els problemes visuals que dificultaven el seu aprenentatge i la seva visió en el dia a dia.

Tots dos han acudit amb regularitat a les sessions amb la seva terapeuta visual i han treballat dur des de casa, de manera que ara tenen la seva recompensa.

El nostre equip està molt feliç d’haver pogut ajudar-los i dels fruits de la feina feta.

Volem felicitar tant a l’Agustí i l’Adrià com a la Núria i la resta de terapeutes visuals que fan una feina meravellosa amb els més petits i amb adults que també presenten problemes com, per exemple, la visió doble (diplopia).

Ahir els vam lliurar els diplomes commemoratius de la seva reeixida superació del procés de teràpia visual.

Testimonis dels papis

Verònica, la mare d’Adrián, ens diu això:

“Quan li van donar el diploma de teràpies visuals a l’Adrià ens vam posar molt contents. La Núria ha fet molt bona feina amb l’Adrià. Tots dos han treballat al màxim i això s’ha notat en la millora de la visió d’ell. A dia d’avui hem aconseguit una millora del 80%, quan abans tenia només un 40% de visió. Un canvi radical. Estem molt contents amb la Núria i la bona atenció diària tant amb l’Adrià com amb mi. Vull donar les gràcies també a la Victòria per la seva excel·lent acollida. Entre tots hem aconseguit que anar a teràpies visuals fos divertit, i que l’Adrià treballés amb regularitat al centre i a casa per a la seva correcta evolució. ”

El Guillem, pare de l’Agustí diu que:

“Estem molt contents amb els resultats obtinguts amb la teràpia visual que va realitzar el nostre fill. Com a pares valorem la professionalitat i tracte personal de tot l’equip de Admiravisión. Destacar també que el nostre fill anava molt motivat a les sessions ja que són molt interactives, dinàmiques i divertides per als nens.”

Abrir en WhatsApp
1
¿Tienes alguna duda?
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?