L’implant de lents intraoculars ICL és una tècnica de cirurgia refractiva d’última generació amb què s’obtenen resultats immediats i excel·lents.

Aquesta tècnica és òptima per corregir quirúrgicament la miopia, hipermetropia o astigmatisme. Si bé és la millor tècnica de cirurgia refractiva disponible en qualsevol cas, és especialment ideal per a persones amb miopia o hipermetropia elevada, professionals i esportistes amb alta exigència visual, que es veuen limitats per les ulleres o les lents de contacte.

Hi ha lents fàquiques tant per a miops com per a hipermetrops. ICL a més disposa de lents tòriques, que poden corregir, alhora, l’astigmatisme.

La lent necessita un mínim d’espai dins de l’ull on poder col·locar-se, aquest espai -anomenat càmera anterior i ubicat entre la còrnia i el cristal·lí- és, la majoria de vegades, més gran en miops que en hipermetrops. Per aquest motiu, la majoria de miops poden optar a aquest tipus de cirurgia refractiva.

Quines són les condicions per poder implantar-te unes lents ICL?

Per poder implantar-te unes lents ICL, has de complir les condicions següents:

 • Tenir fins a 18 diòptries de miopia, 10 d’hipermetropia o 6 d’astigmatisme
 • Tenir graduació estable durant més d´un any
 • Tenir entre 21 i 60 anys
 • Tenir un espai suficient a la càmera anterior. (El metge ho determinarà mitjançant proves com l’OCT, topografia o biometria)

¿Cuáles son las condiciones para poder implantarte unas lentes ICL?

Para poder implantarte unas lentes ICL, tienes que cumplir con las siguientes condiciones:

 1. Tener hasta 18 dioptrías de miopía, 10 de hipermetropía o 6 de astigmatismo
 2. Tener graduación estable durante más de un año
 3. Tener entre 21 y 60 años
 4. Tener un espacio suficiente en la cámara anterior. En el caso de los miopes debe ser de 2.8 mm, y para los hipermétropes 3 mm (este parámetro se conoce haciendo una OCT, topografía o biometría)

Quins avantatges tenen les lents ICL?

Les lents ICL tenen molts avantatges:

Qualitat visual
Proporciona la més alta i previsible qualitat de visió de qualsevol procediment refractiu existent, tant de dia com de nit. Això permet obtenir els percentatges més alts de satisfacció entre els pacients i minimitzar el risc de sequedat ocular secundària.

Lents invisibles, toves i flexibles
El seu posicionament a l’interior de l’ull les fa invisibles tant pel pacient com pel seu entorn. El pacient no les sent, les gaudeix.

Ideal per a pacients complicats
ICL és la tècnica òptima per tractar pacients joves o amb gruixos corneals molt petits, amb miopies o hipermetropies elevades.

Major rendiment esportiu
100% Compatible amb esport professional. És ideal per a professions que requereixen un alt rendiment físic (cossos de seguretat, pilots, nedadors, etc…)

Protegeixen dels raigs UVA
Les lents ICL protegeixen contra els raigs UVA (en condicions normals, no a alta muntanya o platja).

Lents biocompatibles
Les lents ICL són biocompatibles perquè estan elaborades amb col·lagen natural, per la qual cosa l’ull les tolera perfectament.

Cirurgia reversible
A diferència del Lasik, el tractament és reversible. En incorporar una lent, no hi ha la necessitat d’alterar cap teixit ocular, podent tornar a la situació inicial quan es vulgui, cosa que possibilita noves tècniques en el futur.

Cirurgia ràpida i indolora

 • La intervenció dura entre 20 i 30 minuts.
 • Es realitza amb anestèsia tòpica (gotes).
 • La lent s’incorpora mitjançant una mínima incisió de 3 mm que no requereix punts.
 • En unes hores el pacient pot tornar a casa, fent vida normal, amb algunes precaucions mínimes, l’endemà.
 • El tractament postoperatori és tòpic (col·liris).

Pacients satisfets

A Admiravisión tenim més de 15 anys d’experiència implantant lents ICL, amb uns resultats excel·lents i molts pacients satisfets. El 2022 hem tingut el privilegi d’operar l’entrenadora i les nedadores de la selecció espanyola de natació artística que ho necessitaven.

Informació de seguretat de les lents ICL

La família de lents ICL EVO Visian està indicada per a la correcció o reducció de la miopia en adults amb una edat entre 21 i 60 anys amb mesuraments entre –0,5 D i –20,0 D en el pla de les ulleres. Les lents EVO Visian ICL poden millorar la teva visió de lluny sense ulleres ni lents de contacte; no elimina la necessitat de portar ulleres per llegir. Per determinar si et un candidat adequat per a la cirurgia lents ICL EVO Visian, cal sotmetre’t a un examen ocular complet per part del cirurgià expert sobre els possibles beneficis, riscos, complicacions i temps de recuperació. A continuació s’indiquen les possibles complicacions associades a la cirurgia refractiva en general: cirurgies addicionals, formació de cataractes, pèrdua de la millor visió corregida, augment de la pressió intraocular, pèrdua de cèl·lules a la superfície interior de la còrnia i inflamació ocular greu. Són complicacions molt infreqüents. L’índex d’èxit quirúrgic al nostre centre és del 99%.

Abrir en WhatsApp
1
¿Tienes alguna duda?
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?