Aquest any més que mai volem implicar els nostres petits pacients en una activitat divertida i que ens suposi a tots una bona dosi de bones vibracions, en un moment en què ens fan falta a tots. Amb aquest esperit, convoquem el nostre VII concurs de dibuix per dissenyar la nostra postal de Nadal. A causa de les circumstàncies, enguany hem de modificar una mica les bases del concurs:

1. Poden participar tots els nens/nenes, entre 3 i 11 anys, que es visitin els centres d’el grup Admiravisión a les clíniques Corachan o Sagrada Família .

2. Cada nen/a pot fer un únic dibuix inspirat en el Nadal .

3. El dibuix es pot fer en tauleta o en paper i després escanejar-lo.

4. El dibuix s’enviarà per per mail a elerma@admiravision.es

5. El termini màxim per lliurar el dibuix serà el dia 04 de desembre de 2020.

6. El jurat de l’concurs estarà compost per personal de el grup, que decidirà el guanyador el dia 7 de desembre de 2020.

7. Es comunicarà per mail el guanyador el dia 9 de desembre de 2020 i es publicarà el seu dibuix, el nom i la fotografia del lliurament de el premi al web i les xarxes socials de Admiravisión.

8. La participació en el concurs implica l’acceptació de les bases per part dels pares o tutors.

9. El premi consisteix en la publicació del dibuix com a targeta de felicitació de Nadal del grup de l’any 2020 i un lot de llibres infantils i material de dibuix.

Abrir en WhatsApp
1
¿Tienes alguna duda?
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?