Los Dres. J. Costa, C. Martín, P. Prats. J. Mauricio, Z. Del Campo i S. Sánchez presenten tres pòsters.

Congreso oftalmología

Ponències presentades per l’equip Admiravisión

Un grup dels nostres cirurgians refractius s’ha desplaçat a Alacant per a assistir al 29 congrés de la Societat Espanyola de Cirurgia Ocular Implanto – Refractiva (SECOIR) on han presentat tres pòsters electrònics :
– PTK com a tractament de opacitats corneals en conjuntivitis adenovíriques. Dr Jesús Costa Vila, Dr Carlos Martín, Dra M ª Pilar Prats, Dr Joaquin Mauricio.
– Tractament amb mitomicina C en un cas de melanosi adquirida primària amb signes de atípica. Dra Saskia Sánchez .
– Voriconazol tòpic com a tractament de primera línia en queratitis per Acanthamoeba. Dra Zoraida Del Campo
La investigació, actualització professional, la cultura del coneixement i la millora contínua són valors fonamentals que regeixen el treball diari de l’equip de professionals del grup Admiravisión.

Novetats presentades en SECOIR 2014

Com a principals novetats presentades al congrés d’aquest any, els nostres cirurgians destaquen els avenços tecnològics més innovadors:
  • RELEX Flex (Femtosecond Lenticule Extraction) & RELEX SMILE (Small Incision Lenticule Extraction). La incisió es porta a terme amb làser femtosegons Visumax de Zeiss, sense flap. Ràpida recuperació. En 48 hores es poden dur a terme activitats esportives o aquàtiques.
  • Lent trifocal Fine Vision proporciona bons resultats refractius, dels millors obtinguts fins ara entre les LIO multifocals del mercat.
  •  Cross linking CXL transepitelial , nova tècnica sense desepitelizar
  • Sistema verión ALCON microscopi que a través dels oculars et permet visualitzar la guia dels 360 graus de l’ull , cosa que facilita realitzar les incisions.
  • Nous test en el diagnòstic de Sjogren
  • Implants intracorneals en el tractament de la presbícia, reversibles .
  • Endoret: És una bona alternativa al sèrum autòleg. També es pot utilitzar com a membrana amniòtica.
Abrir en WhatsApp
1
¿Tienes alguna duda?
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?