Què és EVICR.net?

EVICR és abreviatura d’European Vision Clinical Research (Investigació clínica europea sobre la visió).

EVICR.net és una plataforma que articula una xarxa de membres que col·laboren en la investigació clínica multinacional en Oftalmologia a Europa. Així mateix, aporta una estructura per donar suport a la investigació iniciada per investigadors acadèmics en l’àmbit multinacional. Es regeix pels estàndards de qualitat més alts, seguint les Directives Europees i Internacionals de Recerca Clínica segons protocols harmonitzats, per tal d’enfortir la capacitat de la Unió Europea per estudiar la determinants de les malalties oftàlmiques, i desenvolupar i optimitzar l’ús d’estratègies de diagnòstic, prevenció i tractament en oftalmologia.

EVICR.net és una Agrupació d’Interès Econòmic Europeu (EEIG) independent establerta el 2010 d’acord amb el Reglament del Consell (CEE) núm. 2137/85.

Qui forma part de EVICR.net?

Actualment, la plataforma està formada per 131 membres, bàsicament clíniques oftalmològiques i departaments de recerca clínica d’hospitals universitaris. Admiravisión forma part dels quinze centres que formen part d’aquesta xarxa a l’estat espanyol.

Després d’un llarg procés de certificació, ens complau informar sobre la seva culminació exitosa, que ens ha de permetre l’accés a estudis clínics d’abast europeu.

És un gran honor poder ampliar la nostra participació en iniciatives de recerca al més alt nivell, per aportar el nostre granet de sorra a un coneixement més gran de les diferents malalties oftalmològiques i, en última instància, a la generació de nous i més eficaços tractaments.

Abrir en WhatsApp
1
¿Tienes alguna duda?
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?