Admiravisión s’acredita en Evicr.net: Què és Evicr.net?

EVICR és abreviatura de European Vision Clinical Research (Recerca clínica europea sobre la visió).

Evicr.net és una plataforma que articula una xarxa de membres que col·laboren en la recerca clínica multinacional en Oftalmologia a Europa. Així mateix, aporta una estructura per a donar suport a la Recerca Iniciada per Investigadors acadèmics en l’àmbit multinacional. Es regeix pels més alts estàndards de qualitat, seguint les Directives Europees i Internacionals de Recerca Clínica segons protocols harmonitzats, amb la finalitat d’enfortir la capacitat de la Unió Europea per a estudiar la determinants de les malalties oftàlmiques i desenvolupar i optimitzar l’ús d’estratègies de diagnòstic, prevenció i tractament en oftalmologia.

Admiravisión s’acredita en Evicr.net per a participar en estudis clínics internacionals. Evicr.net és una Agrupació d’Interès Econòmic Europeu (EEIG) independent establerta en 2010 d’acord amb el Reglament del Consell (CEE) núm. 2137/85.

 

Qui forma part d’Evicr.net?

Actualment la plataforma està composta per 131 membres, bàsicament clíniques oftalmològiques i departaments de recerca clínica d’hospitals universitaris. Admiravisión forma part dels quinze centres que formen part d’aquesta xarxa en l’estat espanyol.

Després d’un llarg procés de certificació, ens complau informar sobre la reeixida culminació d’aquest, que ens ha de permetre l’accés a estudis clínics d’abast europeu.

És un gran honor poder ampliar la nostra participació en iniciatives de recerca al més alt nivell, per a aportar el nostre granet de sorra a un major coneixement de les diferents malalties oftalmològiques i, en última instància, a la generació de nous i més eficaços tractaments.

Abrir en WhatsApp
1
¿Tienes alguna duda?
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?