Amb motiu de la commemoració de la Setmana Mundial del Glaucoma, entre els dies 10 a 16 de març, els centres del grup Admiravisión han dut a terme una campanya de prevenció d’aquesta patologia que representa la primera causa de ceguesa irreversible en el món.
Aquesta malaltia que produeix un augment de la pressió intraocular que afecta el nervi òptic, no produeix símptomes. El principal perill del glaucoma és perquè quan el pacient s’adona que el seu angle de visió es va tancant, la seva progressió és ja inevitable. Només si es detecta de forma precoç, es pot atenuar el seu impacte.
Amb el lema “Perquè mai hagis de veure el món des d’un tub”, al llarg de la Setmana Mundial del Glaucoma, els nostres centres de les clíniques Sagrada Família, Corachan, Cima i Diagonal han ofert informació sobre aquesta i el test genètic de detecció precoç i, s’ha revisat la vista i mesurat la pressió intraocular gratuïtament a més de 60 persones.
Esperem haver pogut aportar el nostre granet de sorra a la gran muntanya que representa la conscienciació social del perill d’aquesta greu patologia ocular silenciosa.
Abrir en WhatsApp
1
¿Tienes alguna duda?
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?