El Dr. Díez Feijoo imparteix ponència sobre tractament de l’Erosió Corneal Recidivant

El congrés està organitzat pel SECOIR i és la seva segona edició. És un congrés dirigit a oftalmòlegs residents i adjunts en els primers anys de professió. Les taules d’exposició i debat estan configurades amb adjunts de molt àmplia experiència en els temes a debatre i completades amb adjunts joves perquè sorgeixi el debat i s’aborden els problemes des d’aquesta perspectiva de l’inici de la professió.

Nuestro equipo participa en la formación de MIR y post-MIR organizada por la SECOIR

El congrés ha tingut moltíssim èxit en la primera edició de l’any passat i aquest any ha mantingut l’èxit d’assistència amb uns 300 inscrits en un context difícil pels canvis legislatius per a finançament de congressos per part de les empreses farmacèutiques. És un congrés que per ser organitzat pel SECOIR i debatre sobre tot el tema de cataracta i cirurgia refractiva té una forta presència de clíniques privades en les exposicions i per tant és un fòrum en el que crec que és bo que estiguem nosaltres.

El Dr Elio Díez Feijoo ha estat convidat a participar en la secció de patologia de la superfície ocular i la còrnia, en concret sobre la Erosió Cornial Recidivant.

El Dr Díez ha presentat un estudi que aconsella:

  • Oferir formació sanitària al pacient en el maneig de la seva patologia
  • Realitzar estudi complet de les lesions amb OCT
  • Tractar les alteracions de la superfície ocular, especialment la blefaritis
  • Administrar Doxiciclina oral i lubricació nocturna
  • Micropunció:
    1. En cas de lesió paracentral clàssica d’orígen traumàtic o perilímbica superior
    2. En cas de lesió central o DMBE (distròfia de la membrana basal de l’epiteli) amb membranes basals interepiteliales, primer s’haurà de procedir a desepitelización amb alcohol
  • PTK
Abrir en WhatsApp
1
¿Tienes alguna duda?
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?