Èxit del servei d’urgències 24h

En col·laboració amb el servei d’urgències de la Clínica Sagrada Familia, oferim urgències presencials les 24h, els 365 dies de l’any des del 2017. L’atenció urgent es va incrementar un 12% durant l’any passat i aquest any segueix la tendència ascendent amb un creixement del 8% per sobre del mateix periode de l’any anterior.

Éxito del servicio de urgencias oftalmológicas 24h

Saps en quins casos has de desplaçar-te ràpidament al servei d’urgències oftalmològiques?

Nous tractaments

Recentment, hem posat a disposició dels nostres pacients un nou tractament basat en l’obtenció d’un preparat de proteïnes a partir de la sang del propi pacient. Aquestes proteïnes, posseeixen activitat biològica per a la regeneració de teixits danyats, cosa la qual contribueix a millorar les patologies de l’ull sec, el glaucoma, les nafres oculars i els defectes epitelials persistents accelerant el procés de cicatrització i regeneració dels teixits, reduïnt la inflamació i el dolor i  el risc d’infecció o complicacions post-quirúrgiques.

Noves tecnologies

Hem incorporat un nou topògraf Cassini i la revolucionària tecnologia Endoret que permet dur a terme el nou tractament abans especificat. Hem format al nostre personal en el seu ús.

Actualització professional

L’actualizació professional és una màxima pel nostre equip a fi de poder oferir als nostres pacients totes les novetats que es presenten en el menor temps possible.

Durant el primer semestre hem participat als congressos Facoelche, Secoir, Gesoc, Congrès ICL de Staar Surgical, SECPOO, SEEOP, OPTOM’18, WOC.

Durant el segon semestre tenim previst participar als congressos de la SEO i l’ESCRS.

Donat que no tots els nostres professionals poden desplaçar-se a tots els congressos i a que molts d’ells es formen en tècniques específiques i novedoses, a banda dels congressos, duem a terme sessions clíniques per compartir coneixement amb el nostre equip. Enguany hem començat a fer-les online per facilitar la seva visualització per part dels nostres professionals triant el moment en que poden fer-ho. Això ha incrementat força l’abast de professionals que se n’han pogut beneficiar.

Campanyes socials

La setmana mundial del glaucoma vam dur a terme una nova campanya de detecció precoç i informació sobre la patologia que va desbordar les nostres consultes.

Per la revetlla de Sant Joan, La Vanguàrdia va fer ressó dels nostres consells per prevenir accidents oculars amb petards.

Durant el segon semestre tenim previst dur a terme noves campanyes de detecció precoç amb motiu del Dia Mundial de la Visió (11/10/2018) i Dia Mundial de la Diabetis (14/11/2018).

Xerrades informatives

En col·laboració amb la Fundació Corachan, al mes de març vam impartir una nova xerrada informativa sobre consells de salut ocular per a embarassades i els seus nadons.

Durant el segon semestre tenim previst impartir una xerrada informativa sobre problemes visuals que provoquen dificultats d’aprententatge, conjuntament amb la Fundació Corachan.

Botiga online

Amb la finalitat de facilitar al màxim l’accés als nostres serveis i adaptar-nos als canvis d’hàbits dels pacients, hem posat els nostres serveis online a la seva disposició a través del nostre portal web.

Operar-se amb nosaltres te premi

En consonància amb la nostra raó de ser i pensant en tenir la màxima cura dels nostres pacients, així com dels seus ulls, quan s’operen de qualsevol patologia ocular, els regalem un kit post-operatori amb medicació, oclussor per dormir i ulleres de sol.

Concursos

Aquest any, el nostre concurs de micro-relats de Sant Jordi es va obrir a la participació amb foto-relats des d’Instagram, amb bona acollida per part dels usuaris.

Resultats sobre la societat

Els nostres usuaris semblen prou satisfets amb la cura que en tenim  i les enquestes de satisfacció segueixen reflectint bones puntuacions, de 4,68/5 en el cas de les visites i de 4.65/5 en el cas de les cirurgies. A Facebook hem arribat als 900 seguidors, 494 a Twitter i 270 a Instagram. Això fa que tot l’esforç i il·lusió que posem en la feina del dia a dia tingui es vegi recompensat amplement.

Encarem el segon semestre amb ganes i nous projectes que us anirem explicant. Bones vacances!

¿Necesitas ayuda?