Admira Visión amplia la seva oferta tecnològica per a cirurgia refractiva Lasik, cirurgia de les cataractes i de la presbícia

Amb la incorporació de Todolàser NICE Admira Visión amplia la seva oferta tecnològica per a cirurgia refractiva Lasik, cirurgia de la cataracta i de la presbícia i es posiciona com el primer centre a Barcelona que disposa d’aquesta doble tecnologia.

Què és Todolàser NICE?

NICE (New Innovative Crystalline-lens Experience) és un nova tècnica de microcirurgia amb làser de femtosegon que permet realitzar, a través del làser, incisions sense fer servir bisturí, més precises i més petites (de menys de 2 micres). Aquesta més alta precisió en les incisions permet una recuperació més ràpida, una major qualitat visual, amb menys aberracions corneals i menor astigmatisme induït, tant en la cirurgia de la presbícia com en la cirurgia de cataractes.

El robot Todolàser NICE ja disponible a Admira Visión

Des d’octubre de 2014 Admira Visión ja disposa del robot Todolàser NICE, compost per dos equips: el Làser Excímer 217P i el Làser de Femtosegons Victus, ambdós de Bausch & Lomb.

D’aquesta manera, Admira Visión amplia la seva oferta tecnològica per a cirurgia refractiva Lasik, cirurgia de la cataracta i de la presbícia i es posiciona com el primer centre a Barcelona que disposa d’aquesta doble tecnologia.

Quines cirurgies poden realitzar-se mitjançant el robot Todolàser NICE?

El robot Todolàser NICE permet intervenir miopia, hipermetropia, astigmatisme, presbícia, cataractes, crosslinking, transplantaments de còrnia i altres cirurgies corneals.

Què ens aporta el robot Todolàser NICE?

El robot Todolàser NICE i la cirurgia refractiva

Cirugía Refractiva NICE

Els avantatges del robot Todolàser NICE en cirurgia refractiva són els següents:

 • Major seguretat, ja que les incisions les realitza el robot i es redueixen a zero les possibles incidències que representa fer servir un bisturí (per exemple, un tall incomplert).
 • Menys temps de recuperació.
 • Millor i més ràpida cicatrització.
 • Menor necessitat de llàgrimes artificials després de la intervenció.
 • Visió d’alta definició.
 • Més contrast visual.
 • Menys efectes secundaris temporals nocturns (halos en els punts de llum).
 • Correcció de la presbícia mitjançant cirurgia refractiva (Tècnica Supracor: corregeix la presbícia modelant la còrnia fins a aconseguir corregir la visió de prop i també la visió de lluny, en cas que el pacient tingui defectes de refracció que l’afectin).
 • Intervencions totalment personalitzades. Totes són Zyoptix i requereixen con i targeta personalitzada per a cada pacient.

El robot Todolàser NICE en cirurgia de les cataractes

Els avantatges de l’ús del làser femtosegons incorporat al robot Todolàser NICE són les següents:

 • Màxima seguretat i eliminació total del risc d’errors, ja que les fases d’incisió i capsulorexis són realitzades per un robot programat de forma personalitzada.
 • Major rapidesa en la recuperació visual i en la cicatrització dels teixits.
 • Excel·lent qualitat visual: menys aberracions corneals i menor astigmatisme induït al reduir la mida de la incisió; així com còrnia més transparent degut a que el tractament disminuix la pèrdua de cèl·lules endotelials.
 • Cirurgia personalitzada d’última generació segons les característiques anatòmiques de cada ull. L’equip permet al cirurgià tenir una visualització contínua de les seves estructures oculars.
 • Correcció de l’astigmatisme corneal en la mateixa intervenció fins a un màxim d’1,5 diòptries, evitant haver de seguir fent servir ulleres o haver d’implantar una lent tòrica en cas de no voler portar-les més.
 • Mínim traumatisme de l’ull.
 • Altíssima precisió en tot el procediment.

En conclusión, la plataforma tecnològica Todolàser NICE ens aporta seguretat, precisión, major i millor recuperació dels teixits i una excel·lent qualitat visual pròpia d’una cirurgia del segle XXI.

Tecnologia làser d’última generació en mans expertes

L’equip mèdic liderat pel Dr. Carlos Martín Calvo compta amb cirurgians experts en l’ús del làser excímer i el làser de femtosegon de Todolàser NICE.

La nostra organització disposa de les certificacions ISO 9001 i EFQM que avalen la qualitat dels materials i serveis proporcionats, la professionalitat de l’equip humà, així com el bon funcionament dels equips tecnològics.

Abrir en WhatsApp
1
¿Tienes alguna duda?
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?