Centre oftalmològic a Barcelona especialitzat
en Cataractes i Presbícia

Hem començat l’any amb molta il·lusió estrenant un nou centre mèdic. Es tracta de la Clínica de la Cataracta i la Presbícia, on tractem tota mena d’especialitats oftalmològiques però, com ja anuncia el seu nom, està enfocada en aquest tipus de tipologies.

Està ubicada al carrer Francesc Carbonell 45, Barcelona, a pocs metres de la consulta de Maria Auxiliadora 25. Les instal·lacions de la Clínica de la Cataracta i la Presbícia compten amb 189m2 distribuïts a recepció, sala d’espera, dos despatxos administratius, quatre consultes mèdiques, una sala làser, una sala spa visual, sala de descans i menjador per al personal, sala d’esterilització i terrassa exterior.

Demana ja la teva cita fent clic al següent botó:

Pide cita

 

Una còmoda clínica oftalmològica a Sarrià, Barcelona

La Clínica de la Catarata i la Presbícia està vinculada al servei d’oftalmologia que prestem a Clínica Corachan. Aquest nou i confortable espai ens permet descongestionar la consulta que se’ns estava fent petita.

Ara podem realitzar proves optomètriques i teràpies visuals a les instal·lacions del carrer Maria Auxiliadora 25, i passar consulta mèdica a les noves instal·lacions del carrer Francesc Carbonell 45, molt a prop, situades també al barri de Sarrià de Barcelona.

L’eficiència que guanyem a nivell de temps d’espera supera amb escreix la molèstia que poden experimentar els pacients en haver de desplaçar-se un carrer per visitar-se, després de fer les proves optomètriques. Així mateix, aquesta ampliació ens permet proporcionar un nivell molt més gran de confort, en unes instal·lacions dissenyades específicament amb aquesta intenció.

La satisfacció dels nostres pacients amb aquest canvi és molt elevada. Això ens ofereix la tranquil·litat de corroborar que la decisió de desdoblar el procés assistencial a diferents centres ha estat encertada.

La Clínica de la Cataracta i la Presbícia redueix temps d’espera

El nostre equip de professionals també se sent molt més còmode amb els nous despatxos. La Clínica de la Cataracta i la Presbícia compta amb un procés assistencial que permet reduir temps d’espera i millorar tant l’eficàcia com l’eficiència del circuit. A més, disposen d’una còmoda sala polivalent tant per a la valoració i discussió conjunta de casos clínics, com per al necessari descans i nutrició.

Així mateix, mantenim la consulta mèdica que tenim al primer pis de l’edifici Corachan 2 -ara més focalitzada en atenció pediàtrica i urgent-, i el Làser Oftàlmic Admiravisión, dedicat a la Cirurgia refractiva Lasik, ubicat al primer pis de l’edifici Corachan 3.

espacios clinica de la catarata en barcelona

 

Especialitats del nou centre oftalmològic a Barcelona

Si bé a la nova Clínica de la Cataracta i la Presbícia, comptem amb assistència oftalmològica de tot tipus, les cataractes i la presbícia -la cirurgia facorefractiva- són l’especialitat primordial.

Aquí us mostrem una llista de totes les especialitats que ofereixen la nostra clínica oftalmològica a Sarrià, Barcelona:

Demana cita amb total comoditat

¡Et convidem a visitar-nos! ¡T’esperem a Francesc Carbonell 45! Recorda que es troba a tan sols uns metres de la nostra consulta de Maria Auxiliadora 25.

Si vols reservar ja la teva cita a la clínica amb un excel·lent equip d’oftalmòlegs experts en cataractes i presbícia, tan sols has de fer clic aquí. A la nostra Clínica de la Cataracta i la Presbícia estarem encantats d’atendre’t i de vetllar per la salut dels teus ulls.

 

Abrir en WhatsApp
1
¿Tienes alguna duda?
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?