En el marc de la jornada “Cuida’t mare” organitzada per la Fundació Corachan

El dijous 5 de març ha tingut lloc una nova edició de la jornada “Cuida’t mamà”, organitzada per la Fundació Corachan i dirigida a embarassades, a fi de proporcionar-los informació útil i rigorosa sobre els temes que més els preocupen en relació a la seva salut i la del bebè, així com el part i les primeres cures i signes d’alerta.

Fundació Corachan és una institució sense ànim de lucre que promou i desenvolupa accions de salut orientades a l’adquisició d’hàbits saludables. Així mateix, té com a missió promoure accions de salut i prevenció de malalties i la formació especialitzada de professionals de la salut, tant acadèmica com formació continuada.

Admiravisión col·labora amb la Fundació Corachan, des de la seva creació, en altres projectes d’atenció mèdica a nens en risc d’exclusió social tutelats per Càritas.

Silvia Aleman va explicar a les futures mares els canvis oculars que tenen lloc durant l’embaràs, altertant sobre els quals són patològics i oferint consells de prevenció. Així mateix, les ha assessorat sobre els problemes oculars que pot tenir el bebè i el nen en cada etapa del seu desenvolupament. També ha donat compte de les exploracions i cures que realitza tant el *neonatólogo, en el moment del part, com l’oftalmòleg amb posterioritat.

La Dra. Aleman ha fet especial èmfasi en la problemàtica creixent que ens estem trobant en els últims anys en l’augment de la miopia infantil fruit d’un abús en l’ús de pantalles i la necessitat que els pares regulin les hores d’exposició dels seus fills a aquestes.

També ha insistit en la necessitat de mantenir una regularitat en les revisions atès que encara trobem nens que van a les consultes d’oftalmologia amb un ull vague que motiva una gran pèrdua visual i que a partir dels 7 anys és molt difícil poder corregir.

Abrir en WhatsApp
1
¿Tienes alguna duda?
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?