La XX edició del congrés de la SESOC, Societat Espanyola de Superfície Ocular i Còrnia, s’ha dedicat de manera monogràfica a l’al·lèrgia ocular.

Un any més, representants del nostre departament de superfície ocular i còrnia, en aquest cas les Dres. Noelia Sabater i Irene Sassot, han estat presents per actualitzar coneixements en aquesta matèria i poder intercanviar impressions amb la resta de col·legues professionals assistents.

Durant aquestes jornades d’actualització professional interessants, s’han presentat estudis en profunditat sobre l’etiopatiogènia, etiologia, epidemiologia, causes clíniques, diagnòstic diferencial i tractament dels diferents tipus d’al·lèrgia ocular, una patologia corneal, originada per al·lèrgens.

Així mateix, s’han presentat diferents casos clínics, tant d’al·lèrgia ocular com de diferents patologies de la superfície ocular i de la còrnia.

Valorem molt positivament els coneixements adquirits i constatem, una vegada més, la potència de compartir coneixement i experiència professional com a factor d’enriquiment per al professional i de benefici per al pacient.

Abrir en WhatsApp
1
¿Tienes alguna duda?
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?