Entre els dies 7 i 9 de juny s’ha celebrat a Tenerife el 32è congrés de la Societat Espanyola de Cirurgia Plàstica Ocular i Orbitària (SECPOO).

El Dr. Juan Carlos Sánchez España, expert en oculoplàstica del nostre grup i vocal de la Junta Directiva de la SECPOO, va impartir un capítol sobre reposició de greix en blefaroplàstia de la parpella inferior, dins del curs de tractament estètic periocular. Així mateix, va participar com a avaluador de pòsters i vídeos.

Pel que fa a novetats presentades, cal destacar que la blefaroplàstia ja no és únicament una cirurgia de ressecar pell i greix, sinó que, a més, s’ocupa de reposar volums amb el greix extret. D’aquesta manera, aquesta cirurgia de parpelles contribueix a la preservació dels teixits.

D’altra banda, a nivell tecnològic, la introducció del làser CO2 a la blefaroplàstia redueix l’edema, la inflamació, el sagnat i els hematomes. Això afavoreix una millor i més ràpida recuperació.

Finalment, cal destacar la importància que ara donem a les celles en una valoració més àmplia de l’estètica de la mirada. Quan es duen a terme cirurgies de parpelles, es procura també anivellar les celles per optimitzar el resultat final.

Abrir en WhatsApp
1
¿Tienes alguna duda?
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?