T’agrada fer fotos i escriure?

T’apuntes a celebrar Sant Jordi participant en el nostre III Concurs de Microrelats?.

Destapa les teves qualitats literàries i fotogràfiques!

Concurso de microrelatos Sant Jordi 2018

Bases del concurs

1. Hi poden participar tots els pacients que es visitin els centres del grup Admiravisión, els treballadors del grup i els seus familiars, i els seguidors de les xarxes socials de Admiravisión, que siguin majors de 18 anys.

2. Cada participant pot presentar un únic relat en una única xarxa social:

2.1. Facebook: El relat es pot fer en català o castellà. Pot tenir una extensió màxima de 80 paraules i ha de contenir la paraula “visió”, el hashtag #admirarelat18 i una fotografia relacionada amb la visió. Pots publicar al nostre mur o enviar-lo per el Messenger de Facebook.

2.2. Twitter: El relat es pot fer en català o castellà. Pot tenir una extensió màxima de 280 caràcters i ha de contenir la paraula “visió”, el hashtag #admirarelat18 i una fotografia relacionada amb la visió.

2.3. Instagram: El relat es pot fer en català o castellà. Pot tenir una extensió màxima de 280 caràcters i ha de contenir la paraula “visió”, el hashtag #admirarelat18 i una fotografia relacionada amb la visió. En cas que tinguis tancada el compte d’Instagram, pots enviar-nos-per privat.

3. Criteris de selecció del premi: Es valoraran tant el contingut, com la redacció i la qualitat lingüística i de la imatge. El contingut dels textos, no pot vulnerar el respecte als drets humans, la tolerància, la igualtat i la no discriminació, qualsevol d’aquests casos implicarà l’exclusió del concurs.

5. El termini màxim per enviar el relat serà el dia 22 d’abril de 2018.

6. El jurat del concurs estarà compost per personal de la Direcció del grup, que decidirà el guanyador el dia 24 d’abril de 2018.

7. Es comunicarà per mail el guanyador el dia 25 d’abril de 2018. Es publicarà el seu relat i la fotografia del lliurament del premi a la web i les xarxes socials de Admiravisión

8. La participació en el concurs implica l’acceptació de les bases per part dels participants

9. El premi serà el llibre guanyador del Premi Sant Jordi 2018, “Jo soc aquell que va matar Franco” de Joan Lluís-Lluís, una rosa i una revisió oftalmològica gratuïta. Es concertarà data de lliurament amb el guanyador.

Abrir en WhatsApp
1
¿Tienes alguna duda?
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?