La RFEN, Real Federación Española de Natación, ens ha confiat la llibertat visual de nedadores de la selecció espanyola de natació artística.

El Dr. Carlos Martín, ha implantat lents ICL a les nedadores Alisa Ozhogina i Paula Ramírez, i la seva entrenadora Mayuko Fujiki, afectades de miopia.

Aquestes esportistes d’elit necessitaven lents de contacte per poder seguir els entrenaments i les competicions. A causa del clor i la sequedat ocular, les lents de contacte irritaven els seus ulls o, fins i tot, les perdien, cosa que els ocasionava un estrès i dificultat importants en el desenvolupament de la seva ja exigent professió.

Després de la cirurgia estan molt satisfetes amb el resultat i han pogut millorar el seu rendiment esportiu en eliminar la dificultat afegida amb què havien de conviure diàriament.

És un honor per al nostre equip ser dipositaris d’aquesta confiança. Així mateix, ens congratulem de poder haver ajudat Alisa Ozhogina, Paula Ramírez i Mayuko a millorar la seva qualitat de vida.

Abrir en WhatsApp
1
¿Tienes alguna duda?
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?