Un any més, una representació d’oftalmòlegs del grup Admiravisión ha acudit al congrés Facoelche per posar-se al dia sobre les últimes actualitzacions en cirurgia facorefractiva.

Participamos en el congreso #Facoelche 2017 con ilusión!!

Aquest any ens ha interessat especialment l’estudi sobre la influència del centrat de la rhexis, les noves fórmules Ladas, els nous làsers femtosegons en cirurgia de cataractes, les més avançades aplicacions que permeten els nous tonòmetres/paquímetres amb resposta biomecànica, o col·liris antifungicides de darrera generació per posar alguns exemples.

D’altra banda, el Prof. Dr. Jesús Costa Vila, director mèdic del grup Admiravisión, ha participat a la taula rodona “Deu homes sense pietat” que ha versat sobre la delicada situació de l’actualització dels professionals de la medicina a congressos mèdics , marcada per la legislació vigent en matèria de compliance.

Amb més de 1000 assistents ha clausurat el 19 congrés Facoelche 2017, una reunió que es celebra cada any a la ciutat d’Elche. Alguns dels nostres especialistes en cataractes i cirurgia refractiva han assistit a aquest congrés per actualitzar-se i estar al dia de les últimes novetats en l’especialitat i així poder oferir el millor als nostres pacients.

S’han debatut diversos temes, entre ells noves tècniques quirúrgiques amb làser de nanosegons, es van presentar noves i perfeccionades lents intraoculars, eines per al càlcul més afinat de les lents intraoculars i també ha tingut rellevància el tractament de la superfície ocular basat en la medicina regenerativa.

Així mateix, una de la sessions de més interès va ser una sessió de cirurgies en directe en la qual 16 cirurgians de prestigi es van enfrontar al repte de mostrar davant els seus col·legues seves habilitats i nous aparells per a la cirurgia de cataractes com el microscopi amb visualització en 3D.

¿Necesitas ayuda?