En qualitat de membres de EVICR European Vision Clinical Reserch- hem assistit al Webinar sobre Hot Topics en Retinopatia diabètica 2021, en concret, ens ha representat la Dra. Eva Muiños, del nostre equip de retinologia.

En aquesta edició s’ha debatut sobre el potencial que suposa la intel·ligència artificial per a l’abordatge de la retinopatia diabètica, l’estandardització de dades de la tomografia axial computeritzada (OCT) i estudi genètic de la retinopatia diabètica.

L’actualització de coneixements permanent, amb la possibilitat de debatre amb els millors experts mundials, suposa una valuosa aportació al tractament de malalties diverses, especialment en el cas d’aquelles que encara no tenen un tractament realment efectiu.

La diabetis afecta, entre altres coses, especialment a el peu i a la visió, en concret, a la retina, podent arribar a ocasionar ceguesa. Per tant, en el cas de el sistema visual és molt important que es porti un control periòdic estricte de la glucèmia, el fons de l’ull.

Abrir en WhatsApp
1
¿Tienes alguna duda?
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?