Tests genètics per a la detecció precoç del glaucoma i la DMAE

El passat dissabte 2 de febrer de 2013, el Dr Jesús Costa Vila, director mèdic del grup Admiravisión, va presentar al congrés FacoElche 2013, una ponència sobre la detecció precoç del glaucoma i la degeneració macular a través dels nous tests genètics desenvolupats a aquest fi.
El glaucoma i la degeneració macular són les principals causes de ceguesa en el món i no tenen cura, però detectades a temps poden controlar per evitar la pèrdua total de visió. El més preocupant és que els seus símptomes apareixen quan la malaltia ja està fora de control, de manera que és crucial poder detectar-les a temps de ser tractades.

 

Admiravisión presenta ponencia en FacoElche

Les persones amb antecedents genètics o que pertanyen al grup de risc respectiu per patologies cròniques o hàbits de vida, han de tenir especial cura en la prevenció d’aquest tipus de malalties oculars.

El congrés ha comptat amb una nombrosa assistència d’especialistes en cirurgia facorefractiva i oftalmologia en general i novament, s’ha demostrat com un punt de trobada i intercanvi de coneixement d’obligada assistència pels principals especialistes del país.
La nostra preocupació per la salut visual dels nostres pacients ens porta a incorporar les últimes novetats que sorgeixen en matèria de prevenció i detecció precoç.
El nostre equip de retinólogos està a disposició dels qui vulguin ampliar informació referent a aquestes patologies i aquestes proves diagnòstiques.
Abrir en WhatsApp
1
¿Tienes alguna duda?
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?