25 aniversari del congrés Facoelche

Aquest any més que mai, no podíem deixar d’assistir a la commemoració del 25è aniversari de Facoelche, un dels congressos imprescindibles per estar al dia sobre cirurgia refractiva i facorefractiva, al nostre país.

L’organització de l’esdeveniment no ha escatimat en recursos i sorpreses que n’han fet, un esdeveniment per recordar. Sempre és un plaer trobar-se amb els col·legues de professió per compartir experiències i coneixement. Si a més a més t’enriqueixen el moment amb detalls com l’òpera en viu, el delit és màxim. És per tant preceptiu, expressar el nostre agraïment a l’organització per les cures i el mim dispensats.

Principals novetats congrés Facoelche 25

Fet aquest apunt, passem a relacionar les novetats que ens han semblat més interessants:

  1. La gran precisió de les fórmules de càlcul de potència de lents, habilitades al web del congrés de l’European Society of Cataract and Refractive Surgeons.
  2. La tecnologia Corvis adaptada a la Pentacam, permet un millor seguiment de pacients operats i la detecció precoç del queratocon
  3. Les lents ICL desbanquen la resta en la correcció de defectes refractius, per la seva gran eficiència i nombrosos avantatges
  4. Les lents EDOF (estended depth of focus, que significa lents de profunditat de focus estesa) desbanquen les monofocals perquè tot i no aconseguir la independència total d’ulleres de prop, la lent intraocular EDOF evita la presència dels halos nocturns. D’altra banda, el procés d’adaptació visual també és molt més curt, i la qualitat òptica aconseguida és molt elevada. Per tant, en cas que per les característiques de l’ull del pacient la lent trifocal no sigui la lent ideal per implantar, la lent intraocular EDOF serà una alternativa excel·lent.
  5. El futur a mitjà termini és de les lents acomodatives, amb una òptica monofocal sense halos o reflexos, que són capaços de moure’s i canviar d’índex refractiu per enfocar de lluny i de prop.

Abrir en WhatsApp
1
¿Tienes alguna duda?
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?