Test d'Osmolaritat

Lápiz tester I-Pen

Lápiz tester I-Pen

Què és el Test d’Osmolaritat?

És una prova que permet conèixer el grau de salinitat de la llàgrima (osmolaritat).

Permet conèixer el grau de salinitat de la llàgrima, cosa que determina la salut i estabilitat de la pel·lícula lagrimal, que es veu alterada amb la sequedat ocular atès que, en disminuir la quantitat de llàgrima, augmenta la seva concentració salina.

Els seus resultats són molt fiables i resulten determinants. El seu valor augmenta en relació amb la severitat de la malaltia de l’ull sec, per tant, és clau per al seguiment d’aquesta patologia ocular.

Patologies relacionades

Ull sec

Com es realitza el Test d’Osmolaritat?

El sistema d’osmolaritat I-Pen és un dispositiu electrònic de diagnòstic per a la mesura quantitativa de l’osmolaritat lagrimal (concentració de sals dissoltes en una solució) en pacients sans i amb síndrome d’ull sec.

El sistema d’osmolaritat I-Pen, usat en conjunció amb els sensors d’un sol ús d’I-Pen, proporcionen un mètode ràpid i senzill per a determinar l’osmolaritat lagrimal de teixits orbitaris com ara la conjuntiva palpebral.

Després d’uns segons en contacte amb la superfície de la conjuntiva tarsal inferior, I-Pen mostrarà un resultat quantitatiu del valor d’osmolaritat en la pantalla LCD en unitats de mOsms/L sense necessitat de càlculs per part de l’examinador.

Avantatges

Gràcies a les seves dimensions reduïdes disposem d’un dispositiu portàtil que facilitarà la seva utilització en consulta.

  • Mesures quantitatives d’osmolaritat.
  • Realització ràpida i senzilla.
  • Reproduïble, segur i amb resultats fiables.
  • Sensors d’un sol ús.

Demana cita

La primera visita sense compromís.
Pregunta al metge tot el que necessites saber i decideix.

Abrir en WhatsApp
1
¿Tienes alguna duda?
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?