Campanya Dia Mundial de la Visió 2021 de la IAPB

El segon dijous del mes d’octubre, l’Organització Mundial de la Salut (OMS) i l’Agència Internacional per a la prevenció de la Ceguesa (IAPB), commemoren el Dia Mundial de la Visió. L’edició d’aquest any, sota el lema “Estima als teus ulls”, proposa tenir cura de la salut ocular a través de les 4P:

  • Prevenir. Mitjançant hàbits de vida saludables. Una alimentació correcta, el descans, l’exercici físic, una correcta higiene i evitar consum de tòxics afavoreix la salut general i també la visual.
  • Protegir. De la llum solar per evitar la fotoqueratitis, mitjançant ulleres de sol amb filtre homologat de grau 3 per platja i neu. També de les pantalles, seguint normes d’ergonomia i bons hàbits visuals)
  • Preservar. Mitjançant revisions oftalmològiques periòdiques, destinades a detectar precoçment malalties silencioses, com el glaucoma o les que afecten la retina, perquè no donen símptomes fins que s’ha perdut una visió que ja no es pot recuperar.
  • Prioritzar. La salut visual ha de ser una prioritat individual i formar part de l’educació sanitària a impartir des de nens.

Per què aquest any és especialment important?

Aquest any és especialment important reforçar l’àmbit de la prevenció per l’impacte de la pandèmia sobre la salut visual, que afecta tres àmbits:

  1. Ajornament de visites i tractaments per por de contagi, que ocasiona l’agreujament de malalties oculars greus i empitjora el seu pronòstic de curació.
  2. Efectes directes del Covid-19 sobre el sistema visual.
  3. Efectes indirectes del Covid-19, sobre el sistema visual. Es refereixen a l’impacte que les mesures de prevenció de l’contagi tenen sobre el sistema visual.

I la prevenció passa per sotmetre a revisions oftalmològiques periòdiques i seguir els consells de l’oftalmòleg en matèria de cura de la salut visual.

Com inscriure’s a la campanya

Per tot això, aquest dijous 14 d’octubre, emprendrem una nova campanya de salut visual oferint revisions oftalmològiques gratuïtes i consells de cura de la salut visual, per tal de prevenir, protegir, preservar i prioritzar la salut visual.

Per inscriure-s’hi, cal reservar cita prèvia:

  • trucant al 93 203 22 33
  • enviant un Whatsapp al 682 017 363
  • enviant un correu electrònic a tellamamos@admiravision.es

 

Abrir en WhatsApp
1
¿Tienes alguna duda?
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?