Admiravisión i SegurCaixa Adeslas. Una llarga trajectòria en comú

Si ets pacient de SegurCaixa Adeslas i estàs buscant oftalmòleg a Barcelona podem aportar-te una opció de gran valor.

Des que vam inaugurar la nostra primera consulta d’oftalmologia a Barcelona, ​​l’any 1996 a les instal·lacions de consultes externes de la Clínica Corachan, vam establir concert amb l’antiga Aresa, predecessora de SegurCaixa Adeslas, per prestar assistència oftalmològica als seus associats. Des de llavors, hem recorregut un llarg camí plegats. Oferim als nostres pacients un servei de qualitat certificada per ISO 9001.

Actualment, SegurCaixa Adeslas assegura el 27% d’usuaris d’entitats asseguradores de l’estat espanyol. Els valors corporatius de SegurCaixa Adeslas – Qualitat, Confiança, Dinamisme i Proximitat – fonamenten l’exercici i tota l’activitat de la companyia.

Els seus eixos d’actuació estan completament alineats amb els del grup Admiravisión:

  • Impuls de la cultura de previsió social i assegurament
  • Promoció de lacció social
  • Promoció de l’educació per a la salut
  • Compromesos amb el medi ambient

Quins avantatges us ofereix Admiravisió si busques oftalmòleg de SegurCaixa Adeslas a Barcelona?

A més de beneficiar-se de totes les raons per triar Admiravisió, els pacients de SegurCaixa Adeslas tenen un descompte especial en cirurgia refractiva Lasik. L’equip làser excimer Amaris proporciona resultats molt satisfactoris. Ja només per aquest motiu, si tens pensat operar-te per deixar de dependre de les ulleres Admiravisión és una molt bona opció si cerques oftalmòleg d’Adeslas a Barcelona.

Cirugía Refractiva Admiravisión

D’altra banda, estem sempre disponibles per a tu, oferint-te la facilitat de resoldre tots els teus dubtes per Whatsapp (608201763), telèfon (932032233) o mail (tellamamos@admiravision.es), o personalment a les nostres consultes vinculades a Clínica Corachan o Clínica Sagrada Família, entre les 9h i les 20.30h. Fora d’aquest horari, atenem urgències a través del servei d’urgències de Clínica Sagrada Familia

Pots demanar cita amb nosaltres fent servir tots els nostres canals de contacte.

Quins serveis oftalmològics puc sol·licitar a Admiravisión, mitjançant Adeslas?

Oferim totes les especialitats oftalmològiques, medicoquirúrgiques, i també les optomètriques:

El nostre equip està format per professionals experts a cadascuna d’aquestes àrees. Duem a terme una constant actualització professional a través de congressos i sessions clíniques en què es comparteix coneixement per tal de poder oferir-te els tractaments més avançats

A Admiravisión tenim cura dels teus ulls i tenim cura de tu.

Abrir en WhatsApp
1
¿Tienes alguna duda?
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?